Profil gyorsacél marókészlet fához

Vélemény írása a termékről

Ha ácsmunkáról van szó, ez a termék hatalmas segítség lesz számodra.
Ezzel a profi készlettel nincsen olyan profil, amit ne tudnál belemarni a fába.
Anyaga gyorsacél így nem kell attól tartanod, hogy hamar elkoptatod.


Egy ezermester rejlik benned? Hobbid az asztaloskodás vagy mélyebben elmerültél a szakmában? Akkor tudhatod, mennyire hasznos egy jó profilmaró készlet!

Most elhoztunk Neked egy ilyen profi készletet, amivel a legvadabb álmaidat is valóra válthatod. Ezentúl nem fog kifogni rajtad a munka! Legyen szó faanyag előkészítésről, kivágásról vagy átalakításról, vagy bármilyen más asztalos munkáról is! Kiválóan alkalmas faanyagok megmunkálásához! Ezzel az 5 db marófejjel semmi nem fog az utadban állni. A készletben 5 db marófej található. Henger, gömb, kúp, lapos és gömbvégű henger alakú fejekkel megkönnyíti a barkácsmunkádat. Csak bírd erővel a munkát!

Legyél otthoni zugasztalos vagy igazi profi ezermester, egy ilyen profilmaró készlet nem hiányozhat a Te szerszámosládádból sem!

Hasznos tudnivalók:

A fejek bármilyen multifunkciós eszközzel kompatibilisek, így nem kell attól félned, hogy ezt a profi készleted nem tudnád használni. Cserélhető fejeivel biztosított, hogy bármilyen jellegű munkát akarj elvégezni vele, azt könnyen és gyorsan el tudd végezni. Különleges gyorsacélból készült, amely az egyéb szerszámacélokhoz képest 5-30-szor gyorsabb megmunkálást tesz lehetővé. A gyorsacélból készült szerszámok akár 500-600 °C-ra is felhevülhetnek munka közben anélkül, hogy károsodnának. A Profilmarónak nem okoz gondot ha keményfához, tömörfához kell használnod. Alkalmas kifejezetten házi és műhelyi barkács célokra, különböző puha-, félkemény-, tömörfák megmunkálására. A végeredmény tökéletes lesz!


A Profilmaró készlet fához tulajdonságai:

Súlya:150g
Anyaga: gyorsacél

5db marófej:
1db Henger alakú profilmaró fej
1db Gömb alakú profilmaró fej
1db Kúp alakú profilmaró fej
1db Lapos végű Kúp alakú profilmaró fej
1db Gömbvégű Henger alakú profilmaró fej

A fejek bármilyen multifunkciós eszközzel kompatibilisek
6 mm átmérőjű fejek

Mit rejt a termék doboza?

1db Profilmaró készlet fához
Vélemény írása a termékről
Nem vagy belépve!
Csak regisztrált vásárlók írhatnak a fórumba!
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
vatera.hu