Mindent a Wombatról és rólunk

Azaz a rólunk menüpont kicsit Wombatosan :)

A névadásról:

Miért lettünk Wombat? Mert a Wombat egy cuki állatka Ausztráliában és nem lehet nem szeretni!

Miért csináljuk:

Ez a weboldal egy weblapcsoport tagja, a Wombat weblapcsoporté. Azért csináljuk, mert mi is vásárolunk a neten nap mint nap és találkozunk mi is a nem korrekt webáruházak tömegével. Biztos te is hallottál elég rémtörténetet, hogy követ kap valaki I Phone helyett, nem válaszol az ügyfélszolgálat, úgy egyáltalán csak addig vagy érdekes, amíg "oda adod a pénzed". 

 

Ezt a hozzáállást mi mereven elutasítjuk, úgy fogunk bánni veled, ahogy mi is elvárnánk, hogy velünk bánjanak, ha rendelünk valamit a neten, főleg, ha problémánk van.

Semmiképp sem szeretnénk, ha problémád lenne velünk, mindent megteszünk, hogy ne legyen, de emberek vagyunk és hibázunk. Tőlünk azt várhatod, ha hibázunk, akkor mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy Te ebből lehetőleg ne vegyél észre semmit, ha mégis, akkor akkor a lehető leghamarabb kijavítsuk a hibánkat és Te elégedett legyél.

 

Nem egyszer akarunk valamit "rádsózni", hanem azt szeretnénk, ha hasznos játék, ajándék, kütyü, vagy bármi barkács, vagy elektronikai küytüre van szükséged, akkor azért válassz minket, mert azt tesszük, amit mondunk és azt kapod ebben a kütyü webáruházban, amit elvársz tőlünk és sokáig egymás partnerei lehetünk.

 

Ki van a Wombat mögött:

 

Kép1

 

Kép2

vatera.hu